Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργο. Κάλεσμα σε Αντίσταση.

Του Όττο


Τούτες τις ώρες διακυβεύεται η ελευθερία και η εδαφική και νομική υπόσταση της χώρας. Πολύ περισσότερο καταπατάται το δημοκρατικό πολίτευμα κι εξευτελίζεται κάθε έννοια ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει μια τελευταία ευκαιρία να φερθεί ως αριστερός αγωνιστής, πάνω απ' όλα ως εθνικός ηγέτης. Τον προτρέπουμε να γυρίσει στην Αθήνα και να πει στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια για τα σημεία και τα τέρατα που αντιμετώπισε τόσες μέρες, εντός κι εκτός Ελλάδας. Να καταγγείλει όσους τον εκβίασαν και τον απείλησαν στο εσωτερικό, να καταδείξει τους μοχλούς της ανωμαλίας και τους ξένους τους πάτρωνες.

Να επικαλεστεί εν τέλει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος και να καλέσει τον λαό να υπερασπιστεί την πατρίδα και την δημοκρατία, να κατακλύσει τις πλατείες της χώρας. Να αξιοποιήσει το ύστατο όπλο, που του δώσαμε απλόχερα πριν από μόλις μια βδομάδα. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει μια εκτροπή, έναν εμφύλιο ή μια δικτατορία σ' έναν λαό ενωμένο κι αποφασισμένο.

Αλέξη Τσίπρα, είναι η τελευταία σου ευκαιρία ν' αποδείξεις με ποιους είσαι και με ποιους όχι. Μην υπογράψεις τις κατάπτυστες και παράνομες βάσει του διεθνούς δικαίου αποικιοκρατικές συνθήκες, στις οποίες προσπαθούν εκβιαστικά να σε σύρουν. Μη δέχεσαι τον εξευτελισμό, τον διασυρμό και τη διαπόμπευση, που στο πρόσωπό σου υφίσταται ολάκερος ο ελληνικός λαός. Ειδάλλως μην τολμήσεις να καμωθείς πως υπέγραψες για το καλό μας. Ο λαός στο διάβα της Ιστορίας, δεν συγχωρεί τους κιοτήδες και τους προσκυνημένους.

Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τη δημοκρατική νομιμότητα. Ο εξωτερικός κι ο εσωτερικός εχθρός δεν θα περάσουν.

Ζήτω η Ελλάδα
Ζήτω η Δημοκρατία
Ζήτω ο Λαός!!

Σχόλια

  1. Puppet show! Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και σχεδιασμένο από καιρό. Δείτε ποιοί είναι σε νευραλγικές θέσεις και θα το διαπιστώσετε. Σε λάθος παραλήπτη στείλατε την επιστολή σας. Είναι κρίκος του εγκληματικού σχεδίου που θα πεταχτεί στα σκουπίδια όπως και οι προηγούμενοι από τους πάτρωνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γνώριζα από τη μέρα που το δημοσίευσα αγαπητέ φίλε, ωστόσο τα γραπτά μένουν. Η πολιτική στάση μου θα με ακολουθεί και στο μέλλον, όπως και τον κύριο Τσίπρα. Να είσαι καλά...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου